Klussen deel 4

Afgelopen week heeft de vader van Hans de boot een stuk mooier en praktischer gemaakt.
Het houtwerk is gelakt waar nodig. En… waar ik heel erg blij mee ben….. hij heeft kastplanken gemaakt! Ik wist niet wat ik met vier hangkasten in de boot moest. Nu zitten in drie kasten planken zodat we voldoende plek hebben om kleding, spellen en keukenspullen op te bergen.

img_20160917_140042    img-20160921-wa0004

img-20160921-wa0003

We hoeven niet per sé op de boot te zijn om te klussen. De meeste matrassen en kussens liggen bij mijn ouders, maar de matrassen uit de voorhut liggen nog thuis. Het leek me handig om matrashoezen te maken voor als iemand komt logeren, maar ook om de matrassen te beschermen tegen alle vuil en vocht dat ongetwijfeld de boot binnenkomt. Nou kan ik best aardig naaien, maar deze klus was niet makkelijk… en ik ben niet heel geduldig…. Maar het is klaar, en wie kijkt er nou naar lakens als hij dolfijnen, koraal en palmbomen kan zien??

img_20160908_133123

One thought on “Klussen deel 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.