Hollandse gezelligheid

Tenerife is onze laatste bestemming voor we Europa verlaten. Hier komt onze opstapper Bram aan boord. Hij landt 11 november. Omdat we dit al geruime tijd weten, is Tenerife de plek waar we het makkelijkst bezoek uit Nederland kunnen ontvangen. We ruimen de punt leeg, maken het bed op en zijn er klaar voor.

Wat volgt is een week vol Hollandse gezelligheid. Met mijn broer en zijn vriendin verkennen we het eiland. Dat gaat als vanouds ongestructureerd. We logeren bij hen in een huisje en zij bij ons aan boord en tussendoor rommelt iedereen maar wat aan.

Ik krijg een verwendag van mijn oud-collega en haar man, wat ik me heerlijk laat aanleunen. Zij nemen een tas vol lekkers mee – en post van een vriendin. Lief!

Het laatste weekend voor we naar Kaapverdië vertrekken, komen Dannie en Esther om eens flink en als vanouds te gaan stappen in de foutste tentjes en hippe clubs van Playa de las Americas. Hierover volgt nog een gastblog.

Inmiddels hebben we Tenerife verlaten. Het was niet leuk om afscheid te nemen. We hopen op meer bezoek in de Carieb, maar daar rekenen we niet op. Het is een stuk verder weg en ook lastig te plannen. Vaak weten we zelf nog niet waar we naar toe gaan, en wanneer.
Met Bram hebben we nog wat Hollandse gezelligheid aan boord tot Suriname.

Dit blog post ik een week na het schrijven. We zijn afhankelijk van wifi en hier op Kaapverdië hebben we moeite om een goede verbinding te krijgen. Ik vermoed dat het vanaf nu niet beter zal worden. Het worden waarschijnlijk minder blogs omdat het uploaden, vooral van foto’s, zo lang duurt. Het is toch net wat leuker om het land te verkennen dan om achter de laptop te zitten…

2 thoughts on “Hollandse gezelligheid

  1. Bezoek in de Carieb…..Femke komt 2 februari met het vliegtuig aan op Aruba en vaart dan met de Pelagia Naar st. Maarten. Daar komt ze 9 februari aan en vliegt 11 februari weer verder.

    Zijn jullie er dan al?

    Groetjes. Ebel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.